Hjem Nyheter Kattene Kattunger Tidligere Kull Planer Utstillinger Bilder Gjestebok Kontakt Linker Til Minne

GIC S*Cederskogens Dixie Diamant
NFO n 03 22
Born 14/8 2009

GSD-IV Normal after normal parents
HCM Normal Feb. 2012 - Katarina Storli

HCM Normal Aug. 2014 - Katarina Storli

FIV/FELv and Calici negative des. 2012

PK-def. normal - tested Aug. 2013

Stamtavle/pedigree

Dixie nå flyttet til et hjem hvor hun får være den eneste katten, og dermed leve som den dronningen hun er. Dette har vært en lang prosess for både Dixie og meg da vi er så knyttet sammen. Men nå har hun funnet sitt perfekte hjem hos Annie i Drammen. Der vil hun bo resten av sitt liv som Annies katt. Hun skal få et par kull før hun kastreres, og kattungene vil hun få hos Annie.

- - - - - - - - - - -

Lenge har jeg lett etter en ny avlsjente til mitt katteri.  Det har vært en lang og vanskelig leting, det er mye som skal stemme før en ny avlsjente kjøpes inn!  Stamtavlen skal passe med egne katter, hun skal ha det jeg trenger inn i min avl, og jeg må like foreldrene.  Og sist - og aller viktigst - hjertet må hoppe over et par slag når jeg ser henne!  FØLELSEN må være der!  Jeg har alltid likt Dixies pappa - Fridalas Kokkos.  Han har jeg fulgt helt siden han ble født!  Og jeg fulgte spent med på hva Kokkos ville gi med Asta.  EN jente kom - og hun var jo perfekt!  Dette var vanskelig - og ikke visste jeg om jeg fikk kjøpe noe så vakkert, en ny og ukjent oppdretter i Norge!  Men jeg kontaktet Petra, og etter UKER med venting fikk jeg vite at jeg kanskje kunne få kjøpe henne.  Det måtte bare avklares med hun som sto foran meg i køen...  Nye uker - jeg trodde jeg skulle rive av meg håret!!  Mens ukene gikk ble Dixie bare vakrere og vakrere, og hun bare MÅTTE bli min! 

Når jeg fikk mailen fra Petra om at jeg kunne få kjøpe henne ble jeg så glad, så glad!!  Det var stort å kunne reise for å hente henne hjem.  Dixie er bare en drøm.  Teknisk har hun alt jeg kan ønske meg hos en ny avlsjente.  Superkosete er hun også, hun ER en diamant, en ekte diva.  Hun trenger diamanthalsbånd slik hun oppfører seg.  Det kan virke som hun er alt for fin til å leke, hun nedverdiger seg liksom ikke til slikt.  Men rett som det er glipper fasaden, og hun kaster seg rundt i vill lek med bestevenninnen Briza eller stemor Helle.  Dixie har så lagt utviklet seg veldig bra.  Etter 1. parring veide hun 4 kilo, men hun har fortsatt veldig kattungekropp - hun har mye å vokse inn i ennå selv om jenta mi hele veien er veldig harmonisk.  Noen mener hun her noe kort i hodet (jeg synes hun er nydelig slik hun er), og hun kan ha noe runde øyne når hun sperrer de opp i iver.  Haken er fin, men kunne vært dypere. 

Kjære Petra og Kauko - jeg kan ikke få takket dere nok for denne vakre og skjønne jenta som har spasert rett inn i hjertet mitt!!  FOR et sjarmerende vesen hun er!  Og jeg vil fra dypet av mitt hjerte takke deg Gunnel, som også var med på å gjøre det mulig for Dixie å flytte til meg.

 

4 years - and just so beautiful!! 

 

3 år

2 år

 

1 år og 5 måneder og mamma!

 

 

 1 år og en måned gammel

  

   

 

 

8 måneder er Diamanten blitt!!
Vi har hatt fotodag ute i dag, og tatt masse bilder!!

 

Til slutt noen bilder av Dixie og lille kanin som leker.  Kaninen synes tydeligvis dette er morsomt, for når Dixie kommer tilbake til meg kommer kaninen hoppende etter...

Ligger langflat og jakter på kaninen!

På andre siden av jernbanen ligger gården til dyrlegen vår - vi er så utrolig heldig!! 

 

Divaen vår er blitt 6 måneder!

 

 

Og så litt utebilder

 

Her er hun er 14 uker.

 

Og så noen "busebilder" hvor hun legger fra seg diva-fasaden.

Først litt lek med Helle!

Så masse lek med Briza.

 

Jentene mine - Dixie og Briza - to helt forskjellige jenter!

Og selvsagt har divaen vår kontroll på Thello - her har hun vært i hus kun noen dager.

 

 

Tilbake