Hjem Nyheter Kattene Kattunger Tidligere Kull PlanerKontakt

NO*Zeras Iwo
NFO n 09 24

Født 15.08.2017

GSD-IV normal etter normale foreldre
PK-def. normal etter normale foreldre

HCM - normal - august 2018 Katarina Storli

HCM - normal - september 2020 Katarina Storli

Stamtavle/pedigree

Iwo er mitt hjerte! En for meg helt unik katt med en personlighet som ikke kan beskrives. Klok, snill, vennlig, leken, aktiv, venn med alle, overbevist om at han er verdens vakreste og verdens midtpunkt. Noe han jo er. Teknisk er han fantastisk, flott hode, nydelige ører, flotte lengder og god størrelse. Pels har han rikelig av. Når dette skrives er han snart 4 år gammel og har aldri vært ute av kondisjon! Pelsen er for myk, men ikke værre enn at han har lite knuter om jeg passer på å gre ukentlig i røyteperiodene. Han elsker å bli stelt med, så det er lett å holde pelsen han i orden. Iwo er en drøm av en hannkatt, og jeg er så glad han vil dele sitt liv med oss. Iwo eies sammen med hans oppdretter og lånes ikke ut med mindre det er spesielt avtalt. Tusen millioner takk for denne helt spesielle katten Hege!

Iwo falt og slo seg veldig stygt da han var 6 måneder gammel. Ingen vet hva som skjedde, annet enn at han var inne. Han fikk brist i en ryggvirvel rett under skulderbladene, og full skiveprolaps i korsryggen. Han ble lam i øvre del av ryggen, halen og endetarmen. Bena var svært svake, men ikke helt lamme. Han hadde ingen kontroll på avføring, og klarte i lange perioder ikke å reise seg. Sammen med veterinær, osteopat og akkupunktør Eve Maria Thoresen har Iwo blitt tilnærmet helt bra! Tusen takk til Eve, uten henne ville ikke Iwo levd. Han vil ikke bli stilt ut, da jeg ikke vil utsette hans korsrygg for strekk og det å henge ved fremvisning. Han viser tydelige tegn på at det er ubehagelig, og nekter å bli holdt i strekk. Jeg tar ingen sjanser med det han har vært igjennom.

Oktober 2020
Iwo er blitt over tre år gammel og far til mange kattunger. Jeg selger svært lite til avl, så omtrent alle avkommene hans er glade og lykkelige kastrerte kosekatter. Jeg har en datter (Ursinia) i avl hos fôrvert, og ingen hankatter i avl etter han så langt. Han har en datter i Finland som er solgt som avl og utstillingskatt (Ynde). Det var meningen at jeg selv skulle beholde en datter i avl etter hans Y-kull, men sånn ble det ikke. Iwo har også et kull hos NO*Saganatt, der oppdretter har beholdt en jente. Jeg må nå få beholdt noe i avl i tillegg til Ursinia selv! Så jeg planlegger å gjenta kombinasjonen med Tyttebær for å få en jente å beholde i eget oppdrett. Så skal han møte Kamille en siste gang i vinter før han blir kastrat, og vi håper det kommer hunnkatter denne gangen!

3,5 år

. .

. .

. .

. .

TIL TOPPEN

1år

 

 

14 uker

. . . .

Bilder av Iwo som kattunge hos oppdretter finnespå hjemmesiden til NO*Zeras

TIL TOPPEN / TO THE TOP